Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Kenny

Sider: [1] 2 3 ... 103
1
1:24 Biler / LMP24 hyggerace på Kallsoy Park
« Dato: Oktober 15, 2020, 23:12:04 pm »
Hygge træf for LMP24.

lørdag d. 31/10 er der hygge ræs Kallsoy banen.

Dørene åbnes kl. 8.00 0 for træning, med tid til snak om lørdags løb i fremtiden.
Der køres efter LMP24 regler, som de bliver håndhævet på Sjælland.
Der køres 2 gennemkørselser med 1 løb tællende.
6x4 min. 2 min. baneskift. Så får vi ikke stress og vi går højre rundt på banen….


kl. 9,45 teknisk kontrol og derefter kval.

Kl. 13.30 start på 2. gennemkørsels.

Start gebyr: 50 kr. med kaffe/te/vand, hele dagen.
præmier til de 3 hurtigste….

Tilmelding på racemaster
www.racemaster.dk/races.php/site_id=230
Mvh Kim, Jens og Kenny

2
Kalender / Lmp 24 på Kallsoy Park
« Dato: Oktober 15, 2020, 23:08:17 pm »
Kom til hyggerace på Kallsoy park, der køres efter de almindelige sjællandsk regler og der er to gennemkørsler.
Pris 50.- til kaffe/The osv
Tilmelding på racemaster  www.racemaster.dk/races.php/site_id=230

3
Slotrace / Sv: *AFLYST* LMP-24 i BSRC (25-Sep, 2020)
« Dato: September 22, 2020, 16:38:03 pm »
Det med ekstra stik havde vi i Herlev fra starten, så ærgerligt de blev fjernet, men på baner som ELM, OSCC og  flere vil man komme til at stå i vejen for påsættere og så er man lige vidt, og det er jo ikke det at STÅ ved siden af hinanden jeg ser som et problem, men når man skal til og fra banen og især når man skifter spor.

4
Slotrace / Sv: *AFLYST* LMP-24 i BSRC (25-Sep, 2020)
« Dato: September 22, 2020, 15:59:16 pm »
Blot til dem der ikke ved.
Både vores og smrk pult er lavet så der er 2 køre ved en pult og 2 køre ved anden pult. Således der er luft mellem person 2 og 3 så man generelt ikke skal stå tæt sammen.

Kan da godt lave så hver person står med hver deres pult. Meeen, giver det samme som hver person træder til siden, nu hvor der er luft mellem nr 2 og 3
Ja det var en god ide en fik der 😉 og ved alle fremtidige baner er det helt sikkert noget man vil tænke over, men mange baner er ikke ligesådan at bygge om, og det er ikke når man står stille ved siden af hinanden det største problem er, det er når man skal skifte spor, skifte kørere imellem heat osv at man skal være ekstra påpasselig.
Hver klub bør nok lave deres egne retningslinjer for hvordan man sikre sig der, især da alle klubber er forskelligt indrettet.
På de baner hvor man kan indføre ensretning rundt om banen er det indlysende en god ide, men også faste procedure for hvornår.man skal spritte hænder osv osv
Og her er der jo vigtigt at alle giver deres mening til kende.
Mvh Kenny

5
Slotrace / Sv: *AFLYST* LMP-24 i BSRC (25-Sep, 2020)
« Dato: September 22, 2020, 13:43:51 pm »
Man kan også sige at påsættere skal flytte kørenes biler og nr, og dermed lade kørene blive stående ved pulten.

Øh nej. Det vil kun give ballade.
Det forstår jeg ikke ? Ens for alle og til store intenstionale løb er det som oftest kun løsladelsen der må flytte bilerne.
Vi er nødt til at nytænke måden vi omgås, ihvertfald indtil Mette lukker os helt ned igen 😟

6
Slotrace / Sv: *AFLYST* LMP-24 i BSRC (25-Sep, 2020)
« Dato: September 22, 2020, 12:34:25 pm »
Man kan også sige at påsættere skal flytte kørenes biler og nr, og dermed lade kørene blive stående ved pulten.

7
Slotrace / Sv: *AFLYST* LMP-24 i BSRC (25-Sep, 2020)
« Dato: September 22, 2020, 12:32:29 pm »
Undskyld jeg blander mig endnu engang i en løbsserie jeg ikke deltager i, og i sidste ende er det jo ikke mit helbred det drejer sig om, MEN:

Carsten aflyser løbet hos ham (helt fornuftig i min verden), da han har problemer med af overholde afstandskrav, og så flytter man løbet til en bane hvor der er ENDNU mindre plads omkring banen, det giver da absolut ingen mening.

Og så lover jeg, at dette er sidste gang jeg blander mig i løbsafvikling under coronakrisen, men nu kender I vist også min holdning  :)


MvH

René B.G.

OSCC
Alle må da komme med indspark til disse corona snakke, men du tager nu lidt fejl omkring problemerne, hos Carsten sidder ALLE i samme rum, da det er en lang garage, kørere, påsættere og dem der skruer er dermed ret tæt hele tiden.
Hos Henning kan alle finde en skrueplads der hverken er i samme rum som banen, eller tæt på andre.
Ja man står tæt når man kører, det gør man alle andre steder end på Kim's bane, dog er kørerpulten kun delt på midten, så man står stadigvæk ret tæt, og det er jo mest ved baneskift hvor alle har travlt med at skifte spor og flytte controller at jeg ser problemet, og det er stort set det samme alle steder.
Men vi SKAL finde små løsninger i at omgås da dette formentlig vil vare i flere år, vi prøvede 2 minutters baneskift, og på de baner hvor man kan lave ensretning rundt om banen bør man gøre det, man kan vælge at kørere skal ha maske på, og selvfølgelig lave faste regler for SKAL spritten hnder hver gang man går til og fra banen og lignende tiltag.
Mvh Kenny

8
Slotrace / Sv: *AFLYST* LMP-24 i BSRC (25-Sep, 2020)
« Dato: September 21, 2020, 22:54:55 pm »
Løbet er flyttet til ELM banen, Ellingevej 7 Højby, så håber vi at finalen kan køres i Blovstrød.
Racemaster er rettet, så HUSK tilmelding derinde.
Mvh Kenny

9
Reportager / GTMOS
« Dato: September 21, 2020, 09:37:08 am »
Så fik vi endeligt kørt 7 og 8 afd af GTMOS.
Desværre var vi ikke så mange men os der mødte op havde et godt race og nogle hyggelige timer.
I kvallen vidste Henning hvem der havde hjemmebane, men i løb et var Dennis urørlig, aldrig har jeg set ham så fokuseret og skarp, Henning blev #2 og Rene Glæsel #3
I løb 2 skulle Michael trækkes med Rene Lund og undertegnede, jeg var bestemt ikke frisk så og mødte først op tæt på løbsstart, så havde kun kørt få omgange i det ene spor, og da man har vendt køreretningen var det virkeligt en udfordring, så Michael vandt stort med mig som #2 og Rene Lund #3
Vi havde egentligt aftalt at når der ikke var frokost så skulle vi køre videre uden skruepause, men ham Glæsel fik vist lige kikkert lidt på bilen, for efter pausen kørte hans bil som en drøm og de andre kunne slet ikke hænge på ham.
Så Glæsel #1 Dennis #2 og Henning #3
I andet heat var det igen Michael der var hurtigst, men jeg begyndte at finde rytmen i den "nye" bane, så på trods resultat  var #1 Michael #2 Kenny #3 Rene lund var jeg meget godt tilfreds med mit resultat, men næste gang håber jeg at være lidt mere frisk så jeg også kan få trænet lidt.
Desværre var vi ikke så mange deltagere, både grundet corona, Le mans løbet og det faktum at dagene op til løbet blev lidt rodet primært fordi løbet blev flyttet, nogle meldte fra sent og andre havde ikke tilmeldt via den ellers så udmærket side www.racemaster.dk 😟
Jeg undskylder for den lidt rodet optakt og lover at give en lille en til alle dem der næste gang husker at melde sig til i tide
Mvh Kenny

10
Kalender / Sv: GTMOS
« Dato: September 19, 2020, 20:16:24 pm »
Update lørdag aften... da der er flere der har tænkt sig at deltage end tilmeldte på racemaster, så bliver løbet kørt i morgen på EMR fede bane.
Mvh Kenny og Bo

11
Kalender / Sv: GTMOS
« Dato: September 19, 2020, 12:31:39 pm »
Hej Kenny.

Jeg håber virkelig, at du snart må få bugt med den lungebetændelse, glæder mig til at se dig igen ude på banerne, GOD bedring  :) :) :) :) :)

Racer hilsen
Dr. B
Tak det går heldigvis den rette vej igen, var nok dukket op senere søndag og kørt lidt med.
Men kan godt se det bliver endnu et aflyst løb i serien 😟
Håber vi snart kan race uden al den satans corona

12
Kalender / Sv: GTMOS
« Dato: September 19, 2020, 11:13:01 am »
Jeg tror du så havde fået det samme problem i Herlev, for der er der lige så lidt plads ved kørerpulten, skruepladserne kan ikke flyttes, og der er ingen borde ude på gangen som før i tiden, så kan regne ud i ej heller kan deltage i næste uge når minisalon skal køres derude.
Vi kunne da godt flytte alle løb hjem til dig, men det bliver nok lidt kedeligt i længen for alle andre end dig og Patrick 😎
Ang masker så er jeg bestemt ikke glad for dem, men kunne det gøre det mere sikkert, og give nogle lidt mere ro i sindet tager jeg gerne en på under løbet.

13
Kalender / Sv: GTMOS
« Dato: September 19, 2020, 10:14:27 am »
Jeg, Patrick og farfar må melde fra, når forhold ved bane/pit er så trange.
Det er da ærgerligt, især da i åbenbart ikke kender Hennings hus ret godt, ud over de to små skruerum lige ved banen, så er der en ret stor spisestue plus en kæmpestor 1 sal endda med billard hvis nogen skulle ha de lyster 😊
Så der er rigeligt plads til man kan sidde helt alene og skrue.
Hvis vi skal holde liv i minirace under coronaen er vi nødt til at
 løbende ændre måden vi afholder det på, nu er vi stoppet med at servere mad, måske vi skal indføre masker når man kører og være endnu mere striks med folk skal spritte af hver gang de f.eks gå til fra banen.
Mvh Kenny

14
Kalender / Sv: GTMOS
« Dato: September 18, 2020, 11:24:34 am »
Henning har netop meddelt han gerne ligger bane til på søndag, men vil folk så ikke lige skrive i tråden her om de kommer så det hele ikke er forgæves.
Mvh Kenny

15
Kalender / Sv: GTMOS
« Dato: September 17, 2020, 19:56:55 pm »
Hej alle
Mit helbred er sgu ikke så godt, har kæmpet 2 uger med lungebetændelse og den vil åbenbart ikke slippe mig😟
Så jeg kommer til at trække fra helt fra løbet, håber i finder en til at lukke jer ind så i kan få et godt race.
Ang corona osv så synes jeg personligt at man skal starte med helt sløjfe mad og lignende. Det er en stor smittespreder, måske endda indføre mundbind når man kører og dermed er tæt sammen.
Mvh Kenny

Sider: [1] 2 3 ... 103