Forfatter Emne:  Fra 4. til 1. plads på sidste omgang - Guldbarre løbene 8.4.19  (Læst 1662 gange)

Offline Racefun.dk/klub

  • Herlev Minirace Club
  • Scaleracer
  • Indlæg: 1663
    • Vis profil
    • SlotWorld.dk shoppen der sender dagligt
  • Navn: Keld Høfler
Mandagen bød på 2 guldbarre løb i Racefun, løbenes navn er opstået da man med mini-saloon bilerne ofte ligger så tæt at et enkelt affald giver en ny sejr herre, og ligger man 2'er eller 3'er byder man ind med en guldbarre som betaling for at få kørt en af konkurrenterne af kørt inden mål. Det har gennem et års tid udviklet sig og givet nogle tåbelige dueller hvor man ikke kun skal køre stærkt men også undgå at blive påkørt.

I går var der indkøbt en mega guldbarre og med åbent løb var det ikke kun den førende der måtte påkøres, men selve stuntet ville også blive bedømt.

Det 1. løb var rimeligt roligt, lodtrækning om startpladser gjorde at alle kørte til for at komme i a-finalen, desuden kørte de fleste med Mini Cooperen som jo har lidt svært ved at vippe naboen af i svingene.

Carsten, Kai, Tonny og Niels (Schummi) fik æren af b-finalen, de rolige herrer hvor yngste manden har rundet 60 somre kørte pænt men råbte højt, Carsten kørte flotte 84,87 runder og tog dermed sejren i b-finalen

I a-finalen startede Christian, Torben, Kim og Keld i nævnte rækkefølge, allerede i 2. sving satsede Christian på at vinde guldbarren, men missionen mislykkedes og både Torben og Kim slap forbi, kun Keld i sporet længst væk blev ramt at Christian's flyvende NSU, Keld skiftede bil til R8 Gordini der bedre kunne tåle Guldbarre løbs uheld og tabte 2 omgange inden der var kørt 4. runder.
Jagten var sat ind på Christian, løbet var jo tabt og der var kun hævn tilbage, efter første stint lå Torben 1'er Christian 2'er Kim 5'er og Keld 8'er

Efter et udramatisk 2. stint Lå Christian 1'er, Kim 3'er Torben 4'er og Keld 7'er.

I 3. stint skulle Kim forsøge at overhale Keld, men den brede kørsel med Gordini'en gav skrammer og efter flere berøringer uden affald valgte Kim fornuftigt at blive bagved, og først til sidst efter Keld havde forsøgt at ramme Christian 2 spor væk kunne Kim trække forbi, Kim troede samtidigt at det var sidste stint og da vi passerede tælleren med 1 sek. tilbage kørte Kim først over med Christian på hjul og Keld lige efter (som dog var lappet med 2 omgange) Kim slap gassen ved passagen og hold bagest af de 3 da han opdagede fadæsen.
stillingen var nu Kim 1'er 64,16 Christian 2'er 64,13 Torben 3'er 63,83 Carsten (Færdig) 63,27 Keld 5'er 62,07

Sidste stint gik i gang og Christian og Keld skulle igen køre  ved siden af hinanden, desværre stak Christian af og Kim jagtede, Torben kørte flot men var hele tiden 1 lang side efter de 2 førende, Keld valgte mod slutningen at gå efter guldbarren og forsøgte et par gange med en fuldgas afkørsel uden dog at få ram på Christian, med 5 omgange tilbage tog Keld farten af og ventede på at blive hentet af de førende, Da Christian kom op kunne han ikke afvente eftersom Kim og Torben var tæt bagved, og måtte forsøge at passere Keld endnu engang, Keld kørte bredt og Christian afværgede med at bremse for tidligt men havde nu ikke mere end et par vognlængder ned til Kim og måtte forbi, i forsøget gav Keld den gas og med fuldt overlæg bragede han ind i siden på Christian, påsætteren samlede Keld's bil op og i det samme ramte Kim ind i Christian og blev også afsporet, Torben havde nu chancen for sejr men kørte i samme sekund af i svinget lige ind hvor de 3 andre lå og de få sekunder det tog gjorde at Carstens 4. plads 10 sekunder før løbsslut blev vekslet til en første plads.
84.87 Carsten
84,80 Christian
84,66 Kim
84,59 Torben
81,99 Keld
81,49 Kai
81,11 Niels
75,56 Tonny
Keld vandt mega-guldbarren der blev delt i 8 stykker.