Problemet er at hvad enten jeg kører med 5 eller 11 volt på sliberen, så bliver bagdækene ( shore 35 ), fuld af huller, de ligner løgn  >:( :o

SSRS / Sv: SSRS - 8. afdeling, FINALELØBET
« Dato: December 02, 2019, 10:08:02 am »
Vi var til finale løbet, som OSCC lagde bane til.

Det var som sædvanlig en hyggelig dag, tak for godt selskab og værtskab.

Der var placeringer at køre om, det endte som mange andre løb i år med, at flere havde problemer, med at få bilerne til at fungere optimalt.
Patrik lånte en DR.B GR5 bil til første løb, og kvitterede med at tage pool med 1/1000 foran Dennis, herefter havde de en utrolig kamp om placeringen de byttede plads et par gange, det endte dog med at Patrik vandt med knapt en omgang, flot kørt begge to  ;) ;) på 3. pladsen kom Mogens.

Det samlet resultat af GR5 2019 bliver:

1     Mogens Fønss
2     Michael Olsen
3     Henrik Berntsen

I GT/prototype var forholden lidt anderledes, efter en fin kval faldt min bil mere og mere sammen, og kunne til sidst næsten ikke køre, det reelle slag stod mellem de to hjemmebane folk og Lasse, Her var Dennis hurtigst, medens Lasse og Hennings placeringer skiftede et par gange, med det resultat at Lasse bliver toer og Henning tager 3. pladsen. Så fik Dennis endelig sin sejer tillykke  ;) ;)

Det samlet resultat af GT/prototype 2019

1      Mogens Fønss
2     Christian Lygum
3     Michael Olsen

Efter løbet var der spørgsmål / indput til det nye reglement, det er styregruppens opfattelse at posen skal rystes, prøve noget gammelkendt og noget nyt inspireret at regler fra udlandet.
Det er håbet at tiltrække nye deltager til serien  :P

Tak for i år.
Dr. B.

3
1:32 Biler / SSRS 4. afdeling 2018
« Dato: Maj 06, 2018, 20:19:57 pm »
Oscc lagde bane til 4. afdeling på en herlig forårsdag.

Som noget nyt var både Rene og Carsten mødt op, også for at få det hele til at hænge sammen, en tak til Carsten kone for en fin forplejning.

Her sluttede det fornøjlige for mit vedkommende, jeg havde 2 Gr 5 og 2 Gt biler med, ja jeg skulle have vist bedre, men de hang på maven ( for små hjul ) og kunne ikke køre  :o :o
Carsten havde 1 sæt nye dæk men i 9 mm, nå så var de da ikke for brede, det skulle vise sig at de var gode til Gr.5  ;) :)

I kvallen til Gr. 5 viste de ( dækkene på 9mm ) at de kunne at sætte bilen på pole, herefter Carsten, Michael og Jannick, blot 5/1000 foran Mogens.

Jeg var igen uheldig i straten og blev kørt af, og så under broen, Michael køret med stor sikkerhed, og Carsten faldt lidt for meget af, Mogens avancerede til 3. pladsen, Dennis tog 4. pladsen.
I sidste stint bliver Michael taget med af i en afkørsel, synd for han havde kørt et kontroleret løb, Michael slutter 2. ca. 30 soner efter mig.

Var det ikke slemt så glem alt om min deltagelse i GT, bilen havde tabt 2 vægt klodser, jeg fik aldrig bilen til at fungere.  >:( >:( :'( :'(  Tro mig jeg kommer igen  ;) ;)

Kvallen blev en opvisning fra de lokale med Carsten, Rene, Dennis og den eneste ude fra, der kunne gøre lidt var Michael på 4 starts rude.

I førte stint viste Dennis at når bilen og selvfortroende er til stede køre han rigtigt hurtigt og førte, han blev dog fanget af det grønne spor ( yderspor )
hvilket giver Dennis en 2. plads, og Carsten giver opvisning og tager 1. pladsen.
Glæsel og Michael kæmper om 3. og 4. pladsen da Glæsel må ind og skifte dæk, hvilket sender han ned på en samlet 5. plads, Jannik avancere på den måde til 4. pladsen,
og Michael tager 3. pladsen.

Nu er det sommerpause, vi ses igen den 2. september i Herlev.

Jeg vil opfordre andere til at komme og være med, vi har det rigtigt sjovt sammen.  :D :D

Dr. B

4
SSRS / SSRS anden afdeling 2018
« Dato: Marts 05, 2018, 10:58:09 am »
Så blev det tid til 2. afdeling af SSRS løbet blev afholdt i Ørslev.

Først en tak for et fint løb med god stemning, og mange fine kampe udevejs.  ;)
Tak til Brian for at servere morgenmad, det er god stil.  8)

Mogens stillede op med en meget let Gr5 BMV M1, hvilket var med udfordringer under træningen hvor bilen lå både her og der, men den kørte hurtigt mellem p pladserne !  ;D ;D
Det problem blev ved under kvallen, men Mogens satte alle til væks med en kanon tid, med Michael, dr.B og Jannick på de næste pladser.

Under løbet  hev Mogens et fin lille finesse frem, hans bil er sølvfarvet på taget og sammen med sollyset fik lysbroen flip, talte mærkeligt og gav trac,
problemet blev løst og vi kunne forsætte, da rytmen var tilbage var der kun at konstatere at Mogens køret sit løb, med få affald, hvordan han så end klarrede den.  :D

Michael er ikke helt tilfreds med sin Gr5 BMV M1, men køret sig til en 3. plads, Dr.B prøvede at jagte Mogems men overkøret og endte som nr 2.
Jannick formåde at holde sig foran dennis. Jannic havde til dagen hyret køre fra den berrygtede russiske racer familie Faldafoff ! det blev ikke hans dag.  :'(

I GT / prototype var der lagt op til tæt løb, Michael har bygget en meget fin Mosler, med helt fantastiske køreegenskaber, dr B var ude i at skifte dæk 10 min før træningen var slut.
Kvallen blev at Michael kvallede 1. så Dr. B, stephan og Mogens, hurtigst i næste gruppe var Dennis.

I første løb køret Dennis et kontroleret løb og det ragte til en 4. plads. Dennis brems lidt senere op af langsiden, og du ville have haft 3. pladsen, der manglede ca. 1 omgang på 24 min. ! ;) ;)

Andet løb bød på skift i placeringerne igennem løbet, når man skal starte i spor 1 som Michal skulle kommer man bagud, men det skulle der snart blive lavet om på, Michal køret fornuftigt og endte med at tage sejeren, Dr. b, mogens og Dennis fulgte efter på de øvrige pladser.

Jeg håber flere vil komme og deltage, vi har det faktisk rigtigt sjovt.  ;) ;)

Racer hilsen Dr. B

5
1:32 Biler / SSRS
« Dato: September 29, 2017, 13:57:42 pm »
6. afdeling af SSRS.

Kom nu ud og vær med, kun otte tilmeldte  :o ???

Der må dog i det mindste være nogen fra OSCC eller hvad !  :o :-\ :'(

Og Mogens det er nu på søndag d. 1. oktober  ;D ;D ;D ;)

6
Kalender / Åbningsløb
« Dato: Januar 10, 2016, 12:46:53 pm »
Åbningsløb på Humleringen.

Dagen er torsdag d. 4 februar 2016

Vi køre GT Mos, GT2.

Banen er åben fra kl. 18.00, jeg håber vi kan afvikle et / to løb, første løb ca. kl. 20.00.

Da banen er i vores hjem, bedes I medbringe skiftesko.

Jeg vil blive glad hvis I vil give tilmelding her, vi byder på en lille forfriskning.

Hjemmebane hjørnet / Ny Bane
« Dato: September 15, 2015, 22:31:34 pm »
Hej her er hvad jeg har brugt sommerferien til:

Til jul fik jeg en lille bane af Henrik Bering LH Ringen, den viste sig at være guld værd for test, men der manglede lidt for at kunne teste rigtigt, så en enden blev, at jeg nu har lavet Humleringen, fire spor 22 meter.
110 mm mellem sporne.
Lavet af 16 mm MDF plader plus nogle spånplader, lapmaster og 30 A strømforsyning regulerbar mellem 3 - 30 volt, udformningen er givet at det rum jeg har til rådighed, hvilket er mit kontor.

Nu håber jeg billedet kommer med

Henrik

9
1:32 Biler / Tak
« Dato: April 04, 2013, 15:37:58 pm »
En stor tak til alle jer, der har bidraget til den flotte gave og gavekortet til OSCS.  :) :) :) :) :)

Stefan du har helt ret, man får flere venner i scala race end i 1/1 !!

Jeg havde besluttet at stoppe, men I har fået mig op på banen igen, det er tanken der tæller, jeg viste ikke at det betød så meget, men DET GØR DET !!
Jeg kommer på søndag og gør arbejdet færdigt.   8) 8)