Er der ikke nogen, som kunne tænke sig at prøve classikrace hos SMRK mandag d.14/08. Det plejer at være rigtig hyggeligt, og med masser af godt race.

Undertegnede kan tilbyde en rigtig god lånebil til løbet.

På hvilken adresse ligger Steen Michaelsen og Erik Noltensmeir’s nye bane, og er der lavet en ny klub 😬

3
1:24 Biler / SMRK classic juleløb 2022
« Dato: Oktober 12, 2022, 09:54:50 am »
Hej !

SMRK`s classic juleløb for hold bliver kørt mandag d.12/12-2022, og der er stadigvæk nogle ledige pladser.

Er der ikke nogle her på forummet, som kunne tænke sig at køre med. Det er et super hyggeligt og intenst løb i de 2x40 minutter, som hvert hold kommer til at køre. Alle klasse 1 og 2 biler er velkomne, men der bliver kun kørt om en samlet vinder.

4
Handelspladsen / SOLGT 1/32 biler og reservedele
« Dato: Februar 19, 2022, 15:21:37 pm »
Hej !

Sælger her nogle 1/32 biler, samt diverse stumper. Bilerne er særdeles godt vedligeholdt.

Lola LMP affjedring monteret slot.it
Porche GT affjedring monteret slot.it
Alfa Romeo 33/3 slot.it
BMW M1 fly
Cobra ninco.

Diverse dæk, fælge, indsatse, motor og braid.
ila_renderedila_renderedila_rendered

Tingene kan evt sælges enkeltvis.

Samlet pris 1500 kr. Ved hurtig handel 1200 kr.

5
1:24 Biler / Hvornår kommer vi igang
« Dato: Marts 03, 2021, 17:05:51 pm »
Hej !

Er ved at få abstinenser  8) Hvornår kommer vi igang igen.

Har lige en Jaguar, der næsten er færdig, som skal testes.

6
1:24 Biler / Slettet
« Dato: September 23, 2020, 18:52:02 pm »
Slettet

7
Reportager / Classik løb på Kallsoy Park
« Dato: September 08, 2020, 20:27:12 pm »
Hej !

Da det er besluttet at køre nogle afdelinger af SMRK open classik på Kallsoy Park, besluttede jeg mig for at tage ned for at prøve banen.

Banen er en træbane med kobbertape som braid. Banen er bygget/designet af KIMP og er installeret på hjemmeadressen.

Først testede jeg lige strømmen i banen, og den var god. Dernæst kørte jeg banen rundt i de snævre sving, for at teste om man kunne køre rundt med en 1/24 classik bil, uden at "kaste" bilen rundt i svingene. Det kunne man uden nogen form for besvær. Banen virker til at være god til både 1/32 og 1/24. Flowet i banen er godt. Men der er et par små fælder. Når man køre med uret, som jeg går ud fra at vi skal, kommer der en lille banan efterfulgt af et mellem skarpt sving inden langsiden. For meget tempo er lig med affald.

Bilerne/dækkene skulle nu testes. Begge to Ferrari 365, som Patrick har til rådighed, virker i den grad meget skarpe. Dækkene suger sig godt fast i banen, på trods af at banen skulle have kørt noget støv af. Min egen Lister Corvette var heller ikke at kimse af.

Banen er en som kan køres med alle biler, men er i den hurtige ende af skalaen, uden at være en "car killer". Den er forholdsvis let at lære, og burde ikke være et problem. Perfekte lokaler.

Det bliver en fornøjelse, at skulle køre næste afdeling af SMRK classik open d.14/09-2020 på denne meget fine bane.

Super flot bane og omgivelser Kim  ;)

Vi ses på mandag  :)

8
Reportager / SMRK classik løb d.10/08
« Dato: August 11, 2020, 12:49:05 pm »
Hej !

Først af alt tak for en god aften. Det var super fedt igen at være sammen med ligesindede  ;)

Rigtig godt at vi fik taget en god afsked med SMRK`s gamle bane.

Stort tillykke til Patrick med pool position, vinder af klasse 1 og samlet vinder af løbet.

9
Handelspladsen / SÆLGES Cobra 1/24 sælges
« Dato: Juli 21, 2020, 18:04:30 pm »
Hej !

Et ikke færdiggjort projekt sælges. Det er en Shelby Cobra fra Fujimi, som har fået grunder. Bilen er næsten forberedt for lys, alle dele som skal bruges til færdiggørelse er der, næsten alle decals samt lyskit.

Chassiet er fra Per Gimle, og er monteret med alt.

Kom med et bud. Lad være med at komme med skambud, da der er stumper for ca. 1600 kr.

10
Reportager / SMRK classik løb d.8/6
« Dato: Juni 09, 2020, 12:25:20 pm »
Hej !

Fra start kunne man godt mærke, at banen havde stået stille i op mod tre måneder. Det skulle man lige vende sig til. Banen blev dog bedre hen af aftenen, lige indtil luftfugtigheden begyndte at have sit indtog.

Første heat bestod af Martin, Jesper, Claes, Brian og Svend. Martin har ikke en af de hurtigste biler, men han køre fan..me stabilt igennem hele løbet. Han havde Jesper halsende efter i hele løbet, uden at han rigtigt kunne gøre noget ved Martin. Der skal måske ses lidt på bilen, da den ikke har fordums styrke. Claes, Brian og Svend havde deres helt egen kamp, som skiftede lidt hele tiden. Brian kørte meget stabilt igennem hele løbet, og holdt hele tiden Svend efter sig. Dette nok grundet at Svend havde mega problemer med sin bil. Trænger nok til en overhaling Svend. Men her skal I nok lægge mærke til Claes. Han stillede op med en ny bil, og har kun kørt på banen 2-3 gange incl. i går. Han kørte en flot 7. plads hjem. Han kørte bedre en sidst, hvor banen var optimal. Flot kørt af Claes! Placeringerne i heatet blev Martin, Jesper, Claes, Brian og Svend.

Andet heat bestod af Per, Bo, Michael og Patrick. Patrick havde sat pool position, og startede derfor i spor 1. Hold op for et heat. Ok Per han kørte stabilt som sædvanligt, og ham kunne ingen røre. Placeringerne om 2, 3 og 4 pladsen var bare en tæt affære hele løbet igennem. Stillingen vekslede igennem hele løbet, og var noget af det som gør disse løb meget seværdige. Placeringerne om 2, 3 og 4 pladsen endte inden for en halv omgang, og blev afgjort i de sidste 15 sek.. Placeringerne i heatet blev Per, Bo, Michael og Patrick.

Den samlede stilling blev: Per, Bo, Michael, Patrick, Martin, Jesper, Claes, Brian og Svend. Tillykke med sejren til Per samt pool position til Patrick.

Vi ses efter sommerferien til et forhåbentligt lige så spændende løb. God sommerferie til jer alle :)

11
Handelspladsen / SOLGT Corvette GT classik
« Dato: Juni 03, 2020, 11:43:25 am »
Hej !

Corvette GT classik. Bilen er med GFK karosseri, Werks chassie og Wiesel dæk.
Bilen har vunder SMRK`s juleløb 2015. Det skal lige siges, at bilerne den kørte mod, stort set var fra den store klasse som f.eks. Porche 917. En bil der skal ses.

Der skal lige ryddes lidt op. Derfor sælges følgende:

1. Corvette GT classik. Bilen er med GFK karosseri, Werks chassie og Wiesel dæk.
Bilen har vunder SMRK`s juleløb 2015. Det skal lige siges, at bilerne den kørte mod, alle var fra den store klasse som f.eks. Porche 917. En bil der skal ses.

2. Nissan Bluebird samlesæt som er sjældent.
Pris: 300 kr.

3. Jaguar XJR-8 byggesæt incl. letvægts chaufut og decals til Castroll versionen,
Pris: 250 kr.

4. Ferrari Breadvan GFK. Rigtig flot støbning.

5. Nissan GT GFK fra Werks incl. chaufut og decals. Billedet er ikke det bedste, men støbningen er rigtig flot.
Pris: 400 kr.

14
Handelspladsen / SÆLGES Classik Corvette GT
« Dato: September 04, 2017, 20:47:12 pm »
Hej !

Aldeles suveræn classik Corvette GT klasse 1 sælges. Bilen er vinderen fra SMRK`s
juleløb 2015. Bilen kørte èn omgang, og havde hermed taget pool position. Kvali-
fikationstid var en 7,7 tid.

Bilen har kørt ganske få løb siden, men har været en sikker vinder på VSC`s bane.

Karosseriet er GFK og med et Werks chassie. Dækkene er Wiesel.

Pris: 1700 kr. .