Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - RasmusDJ

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Forum Nyheder / Scalerace nede tid!
« Dato: Juni 23, 2021, 20:35:57 pm »
Kære alle,

Der var desværre gået noget galt på serveren som forummet er på, men det er nu fixet. Jeg forventer dog at jeg foretager en større oprydning og reinstallation i løbet af sommeren. Så på et tidspunkt i juli måned, skal i nok forvente en uges nede tid, mens det hele bliver opgraderet til den seneste version.

//Rasmus

3
1:24 Biler / FLYTTET: GT-endurance, ny 1/24 langdistance serie.
« Dato: Februar 05, 2019, 13:16:02 pm »

4
Striben / GULF bemaling af kapkajak
« Dato: August 27, 2018, 12:01:06 pm »
Hej alle

Jeg er begyndt at ro en del kapkajak hen over de seneste år, og står nu for at skulle købe helt ny. I den forbindelse har jeg mulighed for at lave mit helt eget design, hvilket jo er super fedt. Her har jeg altid været vild med Gulf bemalingen, og er ikke i tvivl om det er den som skal bruges.

Derfor har jeg lavet et lille udkast til hvor jeg syntes stregerne skal være, men vil meget gerne høre lidt feedback fra alle jer som plejer at vinde "Concours de elegance", om røven fx skal males orange eller om stregerne skal gå andre steder.

Lige nu sidder det ikke helt i midten, det skal det selvfølgelig.

Jeg er begrænset af, at jeg skal anvende RAL farver, og jeg har derfor gjort brug af følgende.

RAL 5004 Schwarzblau
RAL 5024 Pastellblau
RAL 2010 Signalorange

Så kom endelig med jeres gode bud :)

ila_rendered

5
Forum Nyheder / Døde links
« Dato: Januar 04, 2018, 10:28:44 am »
Hey alle

Der har været lidt døde links i links kategorien. Jeg har derfor ryddet op i den og fjernet alle de dødelinks der måtte være.

Jeg har også gjort det således, at i selv kan oprette, redigere og slette egne links. Husk lige at tjekke om et link er der, inden i tilføjer det :)

Mvh

Rasmus

6
Forum Nyheder / Handelspladsen SÆLGES/SOLGT
« Dato: Marts 16, 2017, 11:57:06 am »
Kære alle

Jeg har bemærket at prefixen "SÆLGES" flittigt bliver brugt, jeg ved godt den også er et krav. Men for det giver rigtig mening, så i stedet for at ændre i Topic og skrive SOLGT der, så ændre prefixen til "SOLGT" Så fremgår det tydeligt i oversigten at varen er solgt :)

//Rasmus

7
Forum Nyheder / Ændring til seneste emner
« Dato: December 12, 2016, 09:20:43 am »
Kære alle

Der er nu kommet en mindre ændring i forhold til hvordan seneste emner bliver vist.

Ofte når der bliver oprettet kalenderbegivenheder, så rydder de alt i seneste emner, hvilket pludselig gør det besværligt med den ellers gode oversigt. Så for at holde lidt skik på det hele, så er der oprettet en ny, som hedder "seneste kalender begivenheder"her vil det være seneste tilføjelser og kommentarer til kalender begivenheder der bliver vist.

Så har vi rykket chatten helt ud, så Pops må desværre undvære den fremover :)

Mvh

Rasmus

8
Forum Nyheder / Glædelig jul til alle
« Dato: November 24, 2016, 11:43:55 am »
Kære alle

Så nærmer den dejlige juletid sig, og tiden for diverse juleafslutninger i klubberne :) hvilket som regel indebærer lidt vådt og tåbelige biler med anhænger og des lige.

I løbet af december, formentlig mellem jul og nytår vil scalerace.dk skulle opdateres. Forummet har efterhånden kørt i en rum tid og der har været installeret diverse mods, og flere af dem er også slettet igen. Det har nu den konsekvens, at flere af mine filer ikke længere virker ordentligt. Jeg kan fx ikke oprette et nyt underforum til Danish Endurance League, så de kan have deres eget subforum til dette.

Jeg forventer at det vil komme til at tage en dags tid at foretage reinstallationen, jeg giver lige en melding et par dage før det sker. Så i ikke får snapsen galt i halsen, når pludselig I ikke kan logge på ;)

Må julemanden, eller konen komme med gode gaver :)

ila_rendered

9
DMRU Info / FLYTTET: Mærkelig adfærd
« Dato: September 19, 2016, 21:59:27 pm »
Dette emne er blevet flyttet til Slotrace.

http://www.scalerace.dk/index.php?topic=7083.0

10
Forum Nyheder / Kalender begivenheder & seneste billede
« Dato: September 15, 2016, 22:56:10 pm »
Hey all

Der har i en længere periode, været problemer med at oprette nye kalenderbegivenheder, her er den dukket op med en fejl. At der var noget, som ikke havde en default value. Problemet er opstået i forbindelse med opgraderingen af min SQL database, som er blevet foretaget af min udbyder.

Det var ikke muligt at gå tilbage til den gamle, så det har taget lidt tid at få fixet, da jeg skulle have fat vedkommende der har udviklet det, for at få det til at virke.

Det virker nu igen, om end der lige er kommet et ekstra klik, da man starter med at oprette kalender datoen først, før end det så går videre til selve indlægget. Vigtigst af alt, er dog at det virker :)

***

For at alle Jeres fine kreationer også bliver vist, så prøver vi at have de seneste 5 attachments billeder lagt op på forsiden. Så hvad enten det er 1:32 eller 1:24, så bliver de allesammen vist der.

Jeg har også haft tanken, om vi måske skal have et decideret gallery, hvor brugere kan uploade deres billeder til, men jeg ved ikke helt hvad stemningen er til dette. Hvis I syntes det er en god ide, eller at det måske ikke er. Så må i meget gerne melde ind på dette.

Mvh

Rasmus

11
Striben / Miniræs på P3
« Dato: Februar 16, 2016, 07:17:07 am »
Hey alle

Nogen af jer der hørte P3 her til morgen, der er en Felix som har snakket om miniræs, men aner ikke hvem han er. Er det Felix som også er dr vært?

Andre der hørte det?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

12
Forum Nyheder / Godt nytår alle :)
« Dato: December 31, 2015, 14:42:51 pm »
Hey alle

Så kom tiden til et nyt år, som venter lige om hjørnet. Alt tyder jo på, at der er lige så mange spændende serier som de seneste år, så mon ikke der er nok for pegefingeren at gå i gang med, både til at køre med, men også til at pege af påsætterne når de ikke lige er hurtige nok :)

Rigtig godt nytår til Jer alle.

Måske nedenstående slotcar er en mulig ny serie, for at tiltrække de helt unge ;)
 


13
Striben / World Figure-8 3 Hours
« Dato: September 30, 2015, 12:33:24 pm »
Det her, må vitterligt være et racerløb, hvor der er potentiale for ulykker. Det er jo som at kører chicken konstant.  ???


14
Forum Nyheder / Nedbrud og nyt design
« Dato: September 29, 2015, 13:21:03 pm »
Kære alle

I sidste uge, var det så uheldigt at vi havde et mindrer nedbrud på scalerace.dk, det skyldtes som sådan ikke scalerace, men et andet domæne jeg hoster. Domænet blev udsat for et angreb og udsendte mere end 2500 emails, uden modtager inden for få dage. Det betød at mailserveren var kommet på overarbejde og de lukket alle mine domæner ned. Det blev der rodet bod på, så det hele kører igen.

Samtidig har jeg i noget tid godt kunne tænke mig et andet og lysere design på scalerace, det er der nu kommet. Det er frit for om I vil bruge det, i kan selv vælge det på forsiden så I lige kan prøve det af :)

Om en uges tid bliver alle sat over på det nye design, vil man så gerne have det gamle. Så kan dette stadigvæk vælges til samme sted på forsiden.

Jeg hører meget gerne konstruktive kommentarer mm  8)

ila_rendered

15
Nyheder / Godt nytår :)
« Dato: Januar 01, 2015, 17:45:36 pm »
Kære alle

Jeg håber i er kommet rigtig godt ind i det nye år, og trigger fingeren er forblevet intakt.

Nu hvor en stor del, formentlig har en eller anden slags for tømmermænd, hvad bedre er der så, end at lave lidt netshopping. MAC herinde fra forumet har i den anledning lavet et ny webshop, som er åbnet fra idag. I kan finde den på www.scaleauto.dk

ila_rendered

Sider: [1] 2 3 ... 10